Skip links

Wethouders houden zakelijke initiatieven beter in het vizier naar aanleiding van vragen CDA Maastricht

De gemeente Maastricht houdt voortaan beter de vinger aan de pols als het gaat om zakelijke initiatieven in de stad. Dat blijkt uit berichtgeving van Dagblad de Limburger en de beantwoording van het college van de vragen die gesteld waren door het CDA Maastricht.

In het krantenartikel staat dat de wethouders Aarts, Willems en Van Grootheest zich voortaan tweewekelijks laten bijpraten over zakelijke initiatieven en investeringen in de stad. Aanleiding daartoe waren vragen van het CDA Maastricht over een zakelijke investeerder, die tevergeefs op antwoord van het stadhuis wachtte. Uiteindelijk bleek dat de wethouders Aarts en Van Grootheest door de ambtenaren niet op de hoogte waren gesteld van het ingediende initiatief.

Fractievoorzitter Vivianne Heijnen van het CDA Maastricht: “We zijn uiteraard blij dat het College onze mening deelt dat dit soort zaken in de toekomst voortvarend moeten worden aangepakt. Uiteraard zullen wij wel een vingen aan de pols houden, maar dit is zeker een stap in de goede richting“.

Leave a comment