Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Partijbestuur CDA Maastricht draagt Vivianne Heijnen unaniem voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014

Op maandag 22 april 2013 organiseert het CDA Maastricht een algemene ledenvergadering in De Groote Sociëteit aan het Vrijthof. Aanvang bijeenkomst 20:00 uur, toegang vanaf 19:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 gekozen door de leden van de partij. Een belangrijk moment in aanloop naar de verkiezingen. De lijsttrekker vormt immers hét gezicht van de partij.

Het bestuur van het CDA Maastricht draagt voor deze post unaniem de huidige fractievoorzitter, Vivianne Heijnen, voor. Heijnen heeft vanaf het begin een belangrijk aandeel gehad in de wijze waarop de fractie haar nieuwe rol als oppositiepartij vervult. Ook is zij er in geslaagd om samen met de fractie een origineel geluid naar voren te brengen in de Maastrichtse politiek. De positieve reacties hierop, vanuit de achterban én daarbuiten, hebben het bestuur gesterkt in haar opvatting om Heijnen unaniem voor deze post voor te dagen.

Tijdens de algemene ledenvergadering wordt naast de lijsttrekkersverkiezing ook, in hoofdlijnen, aandacht besteed aan het verkiezingsprogramma van het CDA Maastricht.

Wij stellen uw aanwezigheid tijdens deze bijeenkomst bijzonder op prijs. Naast de formele agendapunten is er voldoende gelegenheid om persoonlijk van gedachten te wisselen met de leden van het bestuur en de fractie.

Graag tot maandag 22 april in ‘De Groote Sociëteit‘ aan het Vrijthof in Maastricht. Aanvang 20:00 uur, toegang vanaf 19:30 uur.

Close