Skip links

Vivianne Heijnen op de conceptlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen

Het CDA Maastricht is trots dat fractievoorzitter Vivianne Heijnen verkiesbaar is voor de Tweede Kamer-verkiezingen op 15 maart 2017. Ze staat op plek 26 op de conceptlijst, die in november op het congres zal worden bekrachtigd. Wij feliciteren haar met deze nominatie en steunen haar kandidatuur van harte. 

In de lokale politiek kennen we haar als een enthousiaste, betrokken politica die het CDA-gedachtegoed met verve uitdraagt. Op bevlogen wijze geeft zij leiding aan de fractie en in de gemeenteraad is zij een verbindende factor.

Dankzij uw steun in de afgelopen jaren is Vivianne gegroeid als politica. Ze heeft bewezen oog en oor te hebben voor het welzijn van de inwoners in onze stad en streek. Dankzij haar gedrevenheid heeft ze ook een groot netwerk opgebouwd waarvan we als regio kunnen profiteren 

Dat alles is ook in Den Haag opgevallen. Als enige vrouwelijke Limburgse kandidaat-kamerlid is zij verkiesbaar. Vivianne verdient onze steun. Als geen ander kan zij onze belangen in Den Haag dienen en onze stem laten horen. Vivianne Heijnen is ons geluid uit zuid.  

Wij zijn Vivianne Heijnen dankbaar voor haar inzet voor het CDA Maastricht en wij vertrouwen er op dat zij op 15 maart op uw stem mag rekenen!

Hanno Hage

Voorzitter

Leave a comment