Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gea van Loo sluit zich aan bij fractie CDA Maastricht

Vanaf maandag 12 september zal gemeenteraadslid Gea van Loo onderdeel gaan uitmaken van de fractie van het CDA Maastricht. Ze heeft de volgende verklaring geschreven: 

“De afgelopen jaren ben ik met veel plezier volksvertegenwoordiger geweest namens de Seniorenpartij Maastricht. 

De laatste tijd merk ik dat het voor mij steeds belangrijker wordt vanuit een brede blik naar de samenleving te kijken. 

Ik wil graag volksvertegenwoordiger zijn voor de senioren in de stad, maar óók voor hun kinderen en kleinkinderen. In het bijzonder heb ik aandacht voor de zwakkeren in de samenleving. Het CDA geeft mij hiervoor meer mogelijkheden om hier meer resultaat in te halen. Ook omdat ik nu belangrijke thema’s zoals pensioenen, zorg en armoedebeleid, landelijk kan aankaarten via het CDA.

De overstap voelt voor mij als een natuurlijke ontwikkeling, waar ik al langere tijd over heb nagedacht. 

De gesprekken die ik heb gevoerd met mensen uit mijn achterban en met mensen van het CDA, bevestigen mijn beeld dat deze overstap de beste keuze is voor de mensen die ik vertegenwoordig.

Ik zal samen met de collega’s van de CDA-fractie in de gemeenteraad de stem zijn van de senioren én de jongere generaties” aldus Gea van Loo. 

Vivianne Heijnen, fractievoorzitter van het CDA Maastricht: “Gea is van harte welkom in onze fractie. Ze is een betrokken en ervaren raadslid, staat dichtbij de mensen en ze heeft het hart op de goede plek. Haar motivatie om de overstap te maken, kan ik goed begrijpen. Ik ben er zeker van dat ze zich breed zal blijven inzetten voor degenen die onze speciale aandacht verdienen” 

Close