Skip links

Ons geluid uit zuid!

Op radio en televisie zijn de lijsttrekkers met elkaar in discussie. Onze kandidaat voor de Tweede Kamer, Vivianne Heijnen, praat met mensen in Maastricht en heel Heuvelland. “Ons geluid uit Zuid” klopt op deuren en is in de ether van heel Zuid-Limburg. Vivianne, haar campagneteam en vele vrijwilligers laten enthousiast en energiek horen waarom het belangrijk is dat Zuid-Limburg in Den Haag vertegenwoordigd wordt.

Inmiddels zijn 500 A1 posters op borden in Heuvelland en Maastricht geplaatst. De verspreiding van de kleinere ( raam)posters en 150.000 flyers loopt goed. Vanaf 9 maart gaan flyers deur aan deur bezorgd worden.

Om iedereen in Maastricht een poster te kunnen bezorgen hebben we uw hulp nodig. Laat ons weten hoeveel posters ( en eventueel flyers ) u  nodig heeft en wij bezorgen die bij u thuis! Geef uw bestelling door via: rob.frambach@extraleisure.nl

 

Wilt u “Ons geluid uit Zuid” voelen, kom op maandag 6 maart naar hotel Tummers, Stationstraat in Valkenburg, en vier onze regionale campagne bijeenkomst samen met Vivianne van 19.00 -21.00 uur.

 

Wij rekenen op u!

 

Met vriendelijke groet,

het bestuur van CDA Maastricht.

Leave a comment