Skip links

Koninklijke onderscheiding voor Jos Gorren en Guus Horssels

lid_orde_oranje_nassauCDA-raadslid Jos Gorren is Koninklijke onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau’. Gorren kreeg zijn onderscheiding gisterochtend opgespeld op zijn werk bij Buurtbeheerbedrijven Maastricht door burgemeester Hoes van Maastricht. De onderscheiding is een teken van verdienste voor zijn inzet om de teloorgang van het Limburgse Fanfare Orkest te keren en tal van andere vrijwilligersfuncties die hij in de afgelopen jaren vervulde. Meer over Jos Gorren.

Ook voor Guus Horssels, voormalig raadslid namens het CDA Maastricht (1998-2006), was het gisteren een spannende dag. Horssels werd eveneens Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, namens het CDA Maastricht, vervult talloze vrijwilligersfuncties in het verenigingsleven en heeft vanuit zijn interesse in het zorgdomein en de oudere medemens zitting in diverse cliëntenraden van zorgorganisaties. Meer over Guus Horssels.

Fractie en bestuur van het CDA Maastricht willen langs deze weg, naast de persoonlijke felicitaties, hun waardering voor de inzet van beide heren benadrukken en de Koninklijke onderscheiding als gevolg daarvan.

Leave a comment