Skip links

Aftrap campagne van Jeroen Lenaers voor europese verkiezingen door Jean-Claude Juncker

jeroen_lenaersOp maandag 28 april a.s. wordt het officiële startsein gegeven voor de Europese verkiezingscampagne van Jeroen Lenaers. Deze campagneaftrap vindt plaats in het sfeervolle Café Forum te Maastricht.

De verkiezingen voor het Europees Parlement worden gehouden op donderdag

22 mei. Jeroen Lenaers (29) uit Stramproy is met de tweede plaats op de CDA-lijst de hoogst genoteerde Limburgse kandidaat. Politici als Camiel Eurlings en Ria Oomen hebben zich in het recente verleden met hart en ziel voor Limburg in Europa ingezet. Ria Oomen neemt nu na 25 jaar afscheid van het Europees Parlement en hoopt daarbij het Limburgse stokje over te dragen aan Jeroen Lenaers. De komende (campagne)maand proberen we, samen met alle CDA´ers in onze mooie provincie, genoeg Limburgers ervan te overtuigen dat het van zeer groot belang is dat de meest Europese provincie van Nederland in Brussel goed vertegenwoordigd blijft.

DE OPENING VAN DE CAMPAGNE ZAL WORDEN VERRICHT DOOR NIEMAND MINDER DAN DE LUXEMBURGSE OUD-PREMIER JEAN-CLAUDE JUNCKER. DE HEER JUNCKER IS DE TOP-KANDIDAAT VAN DE EUROPESE VOLKSPARTIJ VOOR HET VOORZITTERSCHAP VAN DE EUROPESE COMMISSIE. DE ONTHULLING VAN DE SPIKSPLINTERNIEUWE CAMPAGNEAUTO VAN JEROEN LENAERS VORMT DE OFFICIËLE OPENINGSHANDELING.

Tijdens de bijeenkomst zal er voldoende gelegenheid zijn om, onder het genot van een drankje, met elkaar en met beide Europese kandidaten te spreken over de aankomende verkiezingen. Nadat in 1992 in Maastricht de basis is gelegd voor de huidige Europese Unie, hopen we hier nu – 22 jaar later – een stevig fundament te leggen voor een succesvolle verkiezingscampagne die leidt tot een sterker Limburg én een beter Europa.

Graag verwelkomen wij u allen aanstaande maandag in onze provinciehoofdstad. Wij rekenen op een hoge opkomst!

 

Datum en tijdstip: Maandag 28 april 2014, vanaf 15.30 uur

 

Locatie: Café Forum, Sint Pieterstraat 4, Maastricht (ca. 5 minuten lopen van het Vrijthof)

Leave a comment