Skip links

CDA-fractie bezoekt clubdag de Jokers

Op 17 september bezochten Vivianne Heijnen, Mat Brüll en Rob Frambach de clubdag van volleybalclub de Jokers in sporthal de Heeg. Tijdens deze clubdag werden alle jeugd -en seniorenteams gepresenteerd. Ook werden de recreanten voorgesteld, die in verschillende competities uitkomen. In totaal heeft de vereniging 260 leden. 

Nadat voorzitter Bert Hermes de doelstellingen richting 2020 had gepresenteerd, werden verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd in sporthal De Heeg. Naast de sportieve ambities, legt VC de Jokers ook de nadruk op de betrokkenheid, een gezellige sfeer en de sociale verbinding tussen jong en oud. Het CDA ondersteunt deze gedachte van harte, de verenigingen zijn het cement in onze samenleving! 

Overigens heeft de fractie zich ook nog even van haar sportiefste kant laten zien, de foto’s zijn toegevoegd als bewijs!  

Wilt u dat de fractie van het CDA Maastricht ook uw vereniging bezoekt? Vul dan onderstaand contactformulier in en we komen bij u langs: https://www.cdamaastricht.nl/contact/

Leave a comment