Skip links

Ben jij straks onze kandidaat bij de Gemeenteraadsverkiezingen maart 2022?

Het CDA zoekt kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Het CDA is een grote en belangrijke politieke partij in Maastricht. Dat geeft veel mogelijkheden om iets voor deze stad en haar burgers te doen.

Je kunt meedenken over het oplossen van de problemen waar Maastricht nu en in de toekomst mee te maken heeft en krijgt. Om hieraan mede richting te geven kun je betrokken zijn bij alle besluiten die daarover worden genomen.

Je kunt dat doen door je voor het CDA van Maastricht kandidaat te stellen voor de Gemeenteraad bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Het CDA Maastricht neemt al tientallen jaren haar verantwoordelijkheid voor de stad en zet zich daar als grote partij met Wethouder en Raadsleden volop voor in.

[tekst gaat verder onder de foto]

Jij kunt ons daarbij helpen!

Wil je dat doen en spreken deze uitdagingen en de uitgangspunten (waarden en normen, een eerlijke economie, een betrouwbare en dienstbare overheid, leefbare buurten, aandacht voor familie, gezin en ouderen en een sterke, veilige en verantwoorde samenleving) van het CDA je aan?

Denk je dat je het CDA-team kunt versterken, meld je dan als kandidaat bij Ger Stallenberg, de voorzitter van het CDA Maastricht (ger.stallenberg@cdamaastricht.nl). Daarna wordt snel een afspraak gemaakt.

Een onafhankelijke selectiecommissie zal in de maanden september en oktober met de potentiële Gemeenteraadsleden spreken en de uiteindelijke kieslijst samenstellen.

Voor kandidaat Gemeenteraadsleden geven wij uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van cursussen/seminars om zich zodoende te bekwamen op het politieke vlak.

CDA: MET EN VOOR ELKAAR EN VOOR EEN MAASTRICHT DAT WE DOOR WILLEN GEVEN.

Leave a comment