Skip links

Wethouder Hubert Mackus opent vestiging Mollie

CDA Maastricht heeft campagne gevoerd voor het “blijvend inzetten voor een bloeiend innovatief bedrijfsleven in de stad”. Die innovatie zien we dagelijks om ons heen. Financiële diensten zoals betalen in winkels en verzekeringen worden steeds meer door nieuwe high-tech bedrijven verleend.   

Een van die snel groeiende fintech bedrijven is gesetteld in onze stad: Mollie! Meer dan 130.000 online retailers gebruiken de betaaldiensten van dit bedrijf. Vrijdag 24 maart opende wethouder Hubert Mackus het nieuwe kantoor. Mooi dat deze toonaangevende pionier in de financiële wereld voor haar tweede vestiging in Nederland heeft gekozen voor Maastricht, de geboortestad van de Euro.

Mollie vestigt in het Eiffelgebouw een center of excellence, waar innovatie en softwareontwikkeling plaatsvindt. In een korte tijd schaalde het bedrijf al op van 15 naar 70 medewerkers. En een verdere groei is aanstaande. Dat is goed nieuws, want bedrijven als Mollie zijn een katalysator voor het aantrekken en vasthouden van talent. Dit jonge en innovatieve bedrijf past ook perfect bij het vernieuwde en eigenzinnige Sphinxkwartier.

Leave a comment