Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vivianne Heijnen lijsttrekker CDA Maastricht Gemeenteraads verkiezingen 2018

De leden van het CDA-Maastricht hebben Vivianne Heijnen (34 jaar) per acclamatie herkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

“Ik ben blij en vereerd dat ik opnieuw het vertrouwen van onze leden heb gekregen. Maastricht is een dynamische stad waar we trots op mogen zijn. Toch is er nog genoeg werk aan de winkel. Ik denk bijvoorbeeld aan het herstel van vertrouwen in de politiek. Daarom willen we werk maken van de problemen in de zorg, veiligheid, armoede, leefbare en schone wijken, steun voor verenigingen, de ontwikkeling van de kenniseconomie, kansen voor ondernemers en steun voor de zwaksten”.

Ook de nieuwe voorzitter van de Maastrichtse CDA afdeling, Maurice van der Loo, kijkt uit naar de komende campagnetijd. “Het samenstellen van een aansprekend, realistisch programma is daarbij stap één. Talloze Maastrichtenaren hebben met hun kennis, ervaring en wensen bijgedragen aan een mooi concept-verkiezingsprogramma. In het najaar presenteren we de lijst met kandidaten, die jong en oud uit vele buurten en wijken zullen vertegenwoordigen. Zoals je dat van een volkspartij mag verwachten” aldus de voorzitter.

Vivianne Heijnen is sinds 2010 raadslid en sinds 2011 fractievoorzitter in Maastricht. In haar werkzame leven is zij directeur van de Campus van de Universiteit Maastricht in Brussel.

Close