Skip links

Themagroep ‘sport’ van start! Mening gezocht van mensen met een hart voor sport

CDA Maastricht heeft op diverse beleidsgebieden themagroepen in het leven geroepen om samen met Maastrichtenaren van gedachten te wisselen over bepaalde onderwerpen.

Binnenkort starten de Maastrichtse Christendemocraten met de themagroep ‘sport’. Dat sluit naadloos aan op de Maastrichtse sportnota die binnen afzienbare tijd op de agenda van de gemeenteraad staat. CDA Maastricht ziet themagroepen als een bijzondere kans om zich over onderwerpen te laten informeren door mensen uit de praktijk.

De themagroep ‘sport’ staat onder leiding van Herman Cox. Verschillende deelnemers hebben zich al aangemeld. Maar er is nog ruimte voor uw aanmelding. Heeft u een sporthart in de breedste zin van het woord en wilt u meepraten over sportend Maastricht? Meld u dan aan! De themagroep ziet uit naar uw bijdrage.

De themagroep ‘sport’ gaat op donderdag 21 februari om 20:00 uur van start en zal middels verschillende bijeenkomsten tot een advies komen die volgens haar aansluit op de realiteit en behoeften in Maastricht. Dit advies wordt meegegeven aan de fractie van CDA Maastricht voor de behandeling van de sportnota.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar burger-niet-raadslid Mat Brüll: matbrull@home.nl.

Leave a comment