Skip links

Koninklijke onderscheiding voor Peter Geelen

Peter Geelen is op woensdag 28 maart jl. benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Peter Geelen heeft namelijk vanaf 2002, zestien jaar in totaal, zitting gehad namens het CDA in de Maastrichtse gemeenteraad. Hij was namens onze fractie woordvoerder: sociale zekerheid, armoede, wonen, verkeer, beheer en natuur. In het verleden was hij tevens fractievoorzitter en tien jaar lang de voorzitter van de werkgroep A2. Naast het raadswerk is Peter zeer actief in de Maastrichtse gemeenschap. Zo is hij medeorganisator van de Heiligdomsvaart, met name van de pelgrimages en vieringen, in 2004, 2011 en 2018. Lid van de Broederschap van Sint Servaas, bestuurslid van het dekenaat Maastricht-Meerssen, erelid van Atletiek Maastricht, lid van het Veldeke Maastricht en erelid van zaate herremenie De Sjevroaje. Bovendien is hij een echte familieman die veel onderneemt met de familie en de kleinkinderen.

Naast Peter Geelen hebben ook de afzwaaiende raadsleden Wiel Nelissen, Ed Sabel, Pie Frijns en Paul Limpens een koninklijke onderscheiding gekregen.

Wij feliciteren de heren met hun koninklijke onderscheiding. En danken Peter Geelen in het bijzonder voor zijn enorme inzet voor onze partij maar bovenal voor onze mooie stad Maastricht.

Leave a comment