Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jos Gorren gunt zijn raadszetel aan opvolger

In goed overleg heeft Jos Gorren aangegeven zijn raadslidmaatschap voor het CDA Maastricht te beëindigen. Gorren zal per 19 september a.s. stoppen als raadslid, waarna huidig burgerraadslid Mat Brüll zijn plek in de gemeenteraad zal innemen.

Jos Gorren: “Bij het CDA geldt een twee-termijnen regel, inmiddels ben ik al een stuk langer actief.  Graag maak ik daarom plaats voor nieuwe gezichten binnen de CDA-fractie. Mijn politieke loopbaan is voor mij echter nog niet ten einde. De komende jaren wil ik me graag namens Sociaal Actief Plus (SAP) inzetten voor de stad en de Maastrichtenaren. Ik verlaat de CDA-fractie met een goed gevoel en kijk terug op een fijne tijd”.

Fractievoorzitter Vivianne Heijnen: “Namens de fractie wil ik Jos hartelijk bedanken voor al zijn inzet in de afgelopen jaren. Het siert hem dat hij plek maakt voor nieuw talent binnen de CDA-fractie en ik wens hem veel succes met zijn nieuwe uitdagingen. We zullen elkaar ongetwijfeld nog vaak treffen. Ook feliciteer ik Mat Brüll, die na zijn jarenlange inzet als burgerraadslid nu raadslid mag worden”.

Close