Skip links

Even voorstellen: Nol Beckers – Ondernemer

nol beckers vrijstaand 1 kopieAls jongste zoon uit een Maastrichts middenstandsgezin is het ondernemen mij met de paplepel ingegeven. Ik ben dan ook al meer dan 30 jaar als ondernemer actief. Samen met mijn vrouw run ik een prachtige kunsthandel in de Rechtstraat . Als 55 jarige vader en grootvader van 3 kinderen en 4 kleinkinderen vind ik het belangrijk als mens en ondernemer mijn steentje bij te dragen aan onze gemeenschap en daarom ben ik naast diverse andere maatschappelijke functies meer dan 25 jaar actief bestuurder in onderwijsland geweest .

Nu probeer ik als bestuurder van de drie grote ondernemersverenigingen in Maastricht een bijdrage te leveren aan het in stand houden van een goed ondernemersklimaat. Ondernemen in deze tijd, in de “nieuwe werkelijkheid ’ , is voor veel ondernemers geen eenvoudige opgave. Het belang van een goed meewerkende en faciliterende overheid, lees gemeentebestuur en gemeentelijk apparaat, is absolute noodzaak. Maar ook wonen in een smeltkroes als Maastricht is , vraagt veel aandacht . Als bewoner heeft Wyck dan ook mijn bijzondere aandacht.
Vanuit deze ervaringen is de stap naar de politiek bijna vanzelf gegaan en de afgelopen 4 jaar heb ik
met hart en ziel gewerkt om de belangen van ondernemers onder de aandacht van de politiek te brengen. De CDA fractie heeft mij daar ook alle ruimte voor gegeven.
Het wordt tijd om dit werk nu als gemeenteraadslid voort te zetten.

Nol Beckers

Leave a comment