Skip links

Bereikbaarheid in Maastricht: ‘nu en in de toekomst’

Om de interactie en communicatie met burgers op te zoeken over bepaalde onderwerpen en hier goed onderbouwde discussie over te voeren, organiseert het CDA Maastricht regelmatig themabijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk die Maastricht met haar specifieke bereikbaarheids­problemen een warm hart toedraagt.

Het CDA Maastricht is verheugd dat onderstaande personen zich beschikbaar hebben gesteld om geïnteresseerden mee te nemen in hun kennis over de wereld van bereikbaarheid in Maastricht,

‘nu en in de toekomst’.

Deze inmiddels 8e themabijeenkomst heeft als onderwerp bereikbaarheid meegekregen met als subonderwerpen:

  1. Structurele gedragsbeïnvloeding, beter benutten, slim werken – slim reizen;
  2. A2  en Maaskruisend verkeer: investeren in fysieke maatregelen;
  3. Parkeren als sturingsinstrument.

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdag 29 oktober a.s. naar de 3 inleidingen van onderstaande personen te komen luisteren en daarna mee te discussiëren.

mevr. Katya Ivanova (programmamaker van Maastricht-Bereikbaar),

dhr. Louis Prompers (projectdirecteur A2),

Ing. Rene Hogerheide (adviseur mobiliteit en parkeervraagstukken van hogerheidemanagementenadvies.bv)

Deze bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Van der Valk, Nijverheidsweg 35 te Maastricht. Inloop vanaf 19:00 uur, start van de inleidingen om 19:30 uur. Deze korte bijdragen met beeldmateriaal, zullen per onderwerp ongeveer 20 minuten duren, gevolgd door een korte pauze. Om u voldoende in stelling te brengen hebben wij een panelbijeenkomst waar u vragen aan kunt stellen.

 

U bent meer dan welkom op 29 oktober!

Leave a comment