Skip links

Versterking in de fractie: Florence van der Heijden-Schaaf

Na 4 jaar bestuurslid bij de afdeling CDA Maastricht geweest te zijn, ga ik me – mede in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 – richten op de actieve politiek. Net benoemd tot burgerraadslid ga ik  me inzetten voor onderwijs, leefbaarheid in de buurten en zorg.

Vrijwel dagelijks rijd ik door ons mooie heuvelland naar de gemeente Vaals, waarbij ik als beleidsadviseur dienstverlening werk. In deze afwisselende functie hou ik me met uiteenlopende onderwerpen bezig. Zo ben ik momenteel druk doende de informatie-beveiliging te organiseren, zodat de privacy van onze klanten optimaal gewaarborgd is en blijft.  Naast mijn werk ben ik actief bij Buurtbalans, binnenkort een stichting gericht op leefbaarheid/een goede balans in de wijken.

Ik ben ruim 20 jaar getrouwd met Guy van der Heijden en samen hebben we drie schoolgaande kinderen: twee dochters (18 en 16) en een zoon (14). We wonen net buiten de singels aan het beschermd natuurgebied “De hoge Fronten”, waar we dagelijks wandelen met onze hond.  In de spaarzame tijd, die ons rest, vind ik het heerlijk om de rust op te zoeken, te lezen, te sporten of erop uit te trekken.

Als u contact met mij wilt opnemen, dan kan dat via mail florence.vanderheijden@cdamaastricht.nl of bel via 0613133501.

Leave a comment