Skip links

Rob Frambach benoemd tot Burgerraadslid CDA Maastricht

rob_frombachVoor de CDA fractie is dinsdag 23 juni Rob Frambach benoemd tot burgerraadslid in de gemeenteraad van Maastricht. Frambach, 26 jaar en ondernemer, samenwonend en vader van een dochtertje, woont sinds 2008 met veel plezier in de Maastrichtse wijk de Heeg. Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft als voormalig staalarbeider geproefd aan de arbeidsmarkt . Vier jaar geleden heeft hij gekozen voor het ondernemerschap.Zijn passies liggen bij het ondernemerschap, sport, het verenigingsleven en de politiek.

“Na altijd aan de keukentafel het ‘debat’ aan te gaan, het nieuws te volgen, met mensen te spreken, wilde ik graag iets voor de maatschappij betekenen. Na enkele bijeenkomsten van het CDA te hebben bezocht was mijn interesse gewekt en wilde ik niet meer aan de zijlijn blijven staan” aldus Frambach.

Frambach werd door fractievoorzitter Vivianne Heijnen gevraagd om de fractie te volgen, wat hij nu sinds een jaar met veel plezier doet. “Als jonge vader vindt Rob het gezin, de hoeksteen van onze samenleving, een belangrijk thema en hij wil zich daar dan ook specifiek voor gaan inzetten in de Maastrichtse politiek”. 

Met veel energie, een ondernemersgeest, een portie boerenverstand en passie voor mensen hoopt hij bruggen te bouwen tussen jongeren, gezinnen en de politiek.

Leave a comment