Skip links

Nol Beckers legt zijn werkzaamheden voor het CDA Maastricht neer

Een grote domper voor het CDA Maastricht. Nummer 3 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkieizngen, huidig burgerraadslid in de gemeenteraad en fractiesecretaris Nol Beckers, legt per direct al zijn werkzaamheden voor de afdeling neer. Dat schrijft hij in een brief aan de fractie, het bestuur en de leden. Aanleiding zijn privé omstandigheden, welke hem, na uitgebreid beraad, helaas hiertoe hebben doen besluiten. Volgens dhr. Beckers was het “een groot voorrecht om voor de partij alle werkzaamheden te hebben mogen uitvoeren”.

Het CDA Maastricht heeft met grote verslagenheid gereageerd op deze mededeling van dhr. Beckers. “Nol zijn werk in de afgelopen 12 jaar voor het CDA Maastricht is van onschatbare waarde geweest voor de afdeling. Hij heeft zich op een groot aantal vlakken binnen onze afdeling ingezet; van zijn jarenlange ondersteuning als fractiesecretaris en campagneleider, tot zeer actief burgerlid in de gemeenteraad, met de portefeuilles algemene zaken, bestuur en dienstverlening, economie en werkgelegenheid, kunst en cultuur, middelen en stadsontwikkeling”. 

Maurice van der Loo, bestuursvoorzitter: “wij hebben alle respect voor deze beslissing van Nol. Het CDA Maastricht verliest een markante persoonlijkheid, die de afgelopen jaren keihard heeft gewerkt aan de professionalisering van de partij en op alle mogelijke vlakken de fractie en het bestuur heeft ondersteund”. 

Leave a comment