Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mat Brüll

Portefeuille: Sport, Recreatie, Volkshuisvesting, Wonen en Stedelijke ontwikkeling

e-mail: mat.brull@gemeenteraadmaastricht.nl
Tel: 06-52071514

Over Mat:

Geboren op 20 februari 1968 in Nazareth en inmiddels een kwart eeuw woonachtig in Limmel. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de NS ( Onderhoudsbedrijf en Service ) waar ik na een interne carrière nu de functie opleidingscoördinator uitvoer. Samen met mijn vrouw hebben wij twee mooie dochters. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de fiets in de Limburgse heuvels of ben ik aan supporteren bij “us MVV-ke”.

Met ruime vrijwilligers en verenigingservaringen en na een periode van 10 jaar als secretaris van Buurtraad Limmel ben ik in 2009 gevraagd door de toenmalig wethouder Luc Winants of ik mij wilde gaan inzetten voor het CDA. Graag heb ik deze uitnodiging aangegrepen om een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in en van “ons” Maastricht.

Ik ben in het CDA gestapt omdat ik daar mijn idealen en basiswaarden terugvind. Het CDA stimuleert en geeft iedereen de ruimte om zelf te participeren in de maatschappij en helpt juist die groep mensen die dit niet zelf kunnen doen. De menselijke maat is hierbij belangrijk.

Van 2010 tot september 2017 was ik actief als burgerraadslid en daarna dus al raadslid.

Naast CDA Maastricht ben ik;

  • Opleidingscoördinator bij NS Maastricht
  • Lid dragersgilde Monulphus en Gondulphus (Monni en Gonni)
  • Lid Veldekekring Mestreech
  • Voorzitter ai Stichting Stap voor Stap
  • Voorzitter Buurtcentrum Nazareth
Close