Rob Frambach campagneleider Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Enthousiast heeft Rob Frambach aangegeven wederom de campagne van het CDA succesvol te willen maken.
De christendemocraten hebben Frambach vanwege zijn professionele achtergrond gevraagd de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 te willen invullen. Hij heeft eerder de zeer succesvolle campagne voor de Tweede Kamer Verkiezingen voor de Maastrichtse  CDA kandidaat Vivianne Heijnen georganiseerd.
Om een goede invulling te kunnen geven aan deze  functie  is er voldoende tijd nodig.
“Omdat de campagne veel tijd kost en ik binnenkort voor de tweede keer vader word, heb ik aangegeven mijn plek als burgerlid de komende tijd beschikbaar stellen aan de fractie. Dat geeft meteen een kans aan een kandidaat op de lijst om al wat ervaring op te doen” aldus Frambach.
Fractievoorzitter Vivianne Heijnen: “Het is voor ons heel fijn dat Rob de campagne weer wil trekken. De vorige keer heeft hij dat ook geweldig gedaan. Dat hij stopt met zijn werkzaamheden als burgerlid, begrijp ik heel goed. Die campagne vraagt veel inspanningen. Het is alleen maar te eren dat hij naast zijn bedrijf en gezin zoveel tijd voor het CDA vrijmaakt”.
Rob blijft overigens zoveel mogelijk fractievergaderingen bijwonen in aanloop naar maart 2018. Ook daarna heeft hij aangegeven zich te willen blijven inzetten voor het CDA.

Close