Provinciale Staten Verkiezingen

U kunt stemmen op twee Maastrichtse kandidaten. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

5) Mirjam Depondt-Olivers

Ik ben Mirjam Depondt, geboren en getogen in Maastricht. Ik was ruim 12 jaar raadslid, fractievoorzitter en wethouder  voor het CDA in Maastricht, en daarna bestuurder bij woningcorporatie Woonpunt. Ook ben ik trotse moeder en oma, en bestuurlijk actief bij verschillende organisaties in o.a. onderwijs, citymarketing en de mediasector. Als uw kandidaat uit Maastricht wil ik graag de komende jaren uw stem zijn in het Limburgs parlement. Daar wil ik me inzetten voor goed en betaalbaar wonen. Voor onze cultuur en creativiteit.  En voor een stad waarin iedereen meedoet, in werk en in de vrije tijd. Kortom, voor een bruisend Maastricht in een sterk Limburg, voor ons en voor onze kinderen. Gaat u hier ook voor? Stem dan op 20 maart lijst 1 nr. 5.

13) Rob Frambach

CDA: Rob Frambach from Mike Jeukens on Vimeo.

Close