Rob Frambach

Mijn naam is Rob Frambach, 29 jaar en ondernemer, samenwonend met Mélanie en vader van onze dochter Yolanthe wonen wij sinds 2017 met veel plezier in de Maastrichtse wijk Brusselsepoort. Daarvoor heb vanaf 2007 in de Heeg gewoond. Ik ben geboren Maastrichtenaar, opgegroeid ‘boven aan de berg’ in Sint Geertruid en ben daar grootgebracht in een echt ondernemersgezin. De appel valt niet ver van de boom zeggen ze, na een aantal jaar als staalarbeider te hebben gewerkt kon ik het ondernemersbloed niet meer negeren en ben ik een bedrijfje gestart. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwassen en bekende onderneming actief in de evenementen branche. Mijn passies liggen bij het ondernemerschap, sport, het verenigingsleven en de politiek.

Van boven aan de berg dus, met boeren verstand, wil ik bijdragen aan het debat en daarmee mijn steentje bijdragen aan het leven in onze mooie stad. “Na altijd aan de keukentafel het ‘debat’ aan te gaan, het nieuws te volgen, met mensen te spreken, wilde ik graag iets voor anderen betekenen. Na enkele bijeenkomsten van het CDA te hebben bezocht was mijn interesse gewekt en wilde ik niet meer aan de zijlijn blijven staan, als jonge vader vindt ik het gezin, de hoeksteen van onze samenleving, een belangrijk thema en daar wil ik mij dan ook specifiek voor gaan inzetten in de Maastrichtse politiek”.

Met veel energie, een ondernemersgeest, een portie boerenverstand en passie voor mensen hoopt hij bruggen te bouwen tussen jongeren, gezinnen en de politiek.

Close