Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Maurice van der Loo

Mijn naam is Maurice van der Loo en ik ben bestuursvoorzitter van de afdeling CDA Maastricht.

Ik ben geboren en getogen in Breda en ik heb gestudeerd aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Een groot deel van mijn carrière ben ik werkzaam geweest voor oliemaatschappij ExxonMobil. In verschillende retail managementposities ben ik verantwoordelijk geweest voor de convenience retail invulling van de Esso winkelformules in diverse landen.

Samen met mijn vrouw Linda en zoon Jesse woon ik al vele jaren met plezier in de Maastrichtse wijk Brusselsepoort Oost. In de afgelopen jaren heb ik me als bestuurslid van de vereniging BuurtBalans actief ingezet voor de verbetering van de leefbaarheid in diverse Maastrichtse wijken.

Als voorzitter van de afdeling CDA Maastricht ben ik samen met mijn medebestuursleden verantwoordelijk voor het goed functioneren van onze afdeling. Van themabijeenkomsten, ledenvergaderingen tot en met de organisatie van de gemeenteraadsverkiezingen van onze partij.

De kernpunten van het CDA spreken mij erg aan. Het gezin als fundament voor onze samenleving, waarin mensen voor elkaar zorgen en hun verantwoordelijkheid nemen. Een oprechte en sterke maatschappij waarin vanuit gedeelde waarden met elkaar wordt omgegaan en waar iedereen de mogelijkheid krijgt om vanuit een eerlijke economie mee te profiteren. Het CDA Maastricht is een brede volkspartij voor iedereen!

Email: maurice.vanderloo@cdamaastricht.nl

Close