Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uitnodiging Regiobijeenkomsten

Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 27/02/2021
10:00 am - 11:30 am


Uitnodiging
Regiobijeenkomsten
zaterdag 27 februari 2021 –  aanvang 10.00 uur

Geachte CDA leden,

Op zaterdag 27 februari vinden de Regiobijeenkomsten plaats van 10.00 uur tot circa 11.30 uur. De huidige coronamaatregelen hebben ons doen besluiten deze wederom digitaal te organiseren.

Anders dan u gewend bent starten we gezamenlijk met alle regio’s, en kunt u vervolgens overschakelen naar de deelsessie van uw eigen regio.

U dient zich voor 24 februari aan te melden door een mail te sturen naar m.neven@cdalimburg.nl zodat wij u tijdig de digitale link kunnen sturen.

Wij hopen velen van u digitaal te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

Fractie CDA Limburg

Programma:

Om 10.00 zal Fractievoorzitter Mariska Werrij-Wetzels de bijeenkomst plenair openen. Zij geeft samen met Gedeputeerde Ger Koopmans een toelichting op de zaken die sinds de vorige regiobijeenkomsten zijn gepasseerd en nu actueel zijn.
U krijgt na afloop van dit gedeelte de de mogelijkheid om vragen te stellen over deze onderwerpen en zaken die de hele provincie aangaan.

Vervolgens kunt u als kijker overschakelen naar de deelsessie van uw eigen regio. Deze worden geleid door de voorzitters Emma Palmen (regio Noord), Johan Geraats (regio Midden) en Wouter IJpelaar (regio Zuid).
Per sessie zal één van de Statenleden ingaan op een voor die betreffende regio actueel onderwerp.

Bij elke deelsessie sluiten de kandidaat-Kamerleden van de toplijst uit deze regio aan. Zij krijgen de mogelijkheid om in het kader van de verkiezingscampagne het woord te richten tot de leden en vragen te beantwoorden.

Rond 11.30 uur zal Mariska Werrij-Wetzels de bijeenkomst plenair afronden.

Close